Permanente make-up verwijderen

Het is helemaal hot om volle en brede wenkbrauwen te hebben. De ideale methode om dit te bereiken is door permanente make-up te laten zetten. Tegenwoordig bestaan talloze technieken om je wenkbrauwen voller te laten lijken. De ene praktijk heeft daar meer ervaring mee dan de andere waardoor wij helaas veel mislukte wenkbrauwen zien.

Zijn jouw gezette wenkbrauwen mislukt?
Met gemiddeld 3-4 behandelingen kunnen we de inkt weer volledig verwijderen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van hoe donker de wenkbrauwen gezet zijn. Hoe donkerder, hoe meer behandelingen nodig zijn. Sommige cliënten hebben meerdere keren de permanente make-up laten zetten. Je kunt je voorstellen dat er dan ook meerdere behandelingen nodig zijn.

Wij gebruiken onze PicoWay laser om de permanente make-up te verwijderen.

Tast laseren met de PicoWay de haartjes aan?
Nee! Je hoeft niet bang te zijn dat je eigen wenkbrauwhaartjes beschadigen. Om haren definitief te verwijderen gebruiken we namelijk een heel andere laser.

Doet de behandeling pijn?
De meeste cliënten vinden de behandeling wel gevoelig maar gelukkig is het in een kleine 10 minuten gedaan. We gebruiken een koeler wat licht verdovend werkt. Mocht de behandeling dan nog te gevoelig zijn, adviseren we om via de huisarts Emla crème te halen. Dat is een verdovende crème die je ca. één uur voor de behandeling kunt aanbrengen.

Huidzorg 073

Wat is de reactie na de behandeling?
Er zouden heel kleine korstjes kunnen verschijnen die binnen één week wegtrekken. Ook kan wel wat zwelling ontstaan, dus schrik niet als je de volgende dag nog opgezette wenkbrauwen hebt. Om de zwelling te beperken adviseren we om thuis na de behandeling de huid nog te koelen met een coldpack.

Wil je graag meer informatie over de behandeling? Dan kun je een gratis intakegesprek inplannen via onze website.