Huidzorg specialist blog

In 2012 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Inmiddels werk ik 7 jaar als huidtherapeut en heb nu 5 jaar mijn eigen praktijk in Den Bosch onder de naam Huidzorg 073. De ervaring die ik heb opgedaan, de dingen die ik mee mag maken in de praktijk en als ondernemer wil ik graag met jullie delen op deze website: huidzorg-specialist.nl.

Waarom een blog?

In de praktijk zie ik uiteenlopende huidproblemen en krijg ik veel vragen over welke producten nou goed zijn, of een behandeling wel echt werkt en wat het beste is voor de huid. Er zijn veel ontwikkelingen op het gebied van huidzorg en er worden dagelijks nieuwe rages gedeeld op sociale media om ervoor te zorgen dat wij als consument maar blijven kopen. Alles voor een mooie egale huid zonder rimpels toch?
Maar wat moeten we eigenlijk geloven?
Ik wil jullie graag tips en adviezen geven over of iets nou wel of niet verstandig is om te doen of aan te schaffen

Ik ben niet alleen huidtherapeut maar ook eigenaar van Huidzorg 073. Veel net afgestudeerde huidtherapeuten hebben als doel om uiteindelijk een eigen praktijk te starten. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Ik wil ook regelmatig blogs schrijven over waar je als ondernemer tegen aanloopt, wat voor tegenslagen je kunt hebben maar ook hoe leuk het is om eigen baas te zijn! Een eigen praktijk draaiende houden gaat niet vanzelf en ik wil daarom met jullie delen wat voor stappen ik heb gezet om de praktijk te laten groeien.

Heb jij nog onderwerpen of tips voor mij om over te schrijven? Heb je vragen? Laat het me dan weten!

Groetjes,

Pauline van Wamel

Huidtherapeut, eigenaar Huidzorg 073